Tjalle den Ouden - Certified Instructor - Chi Living

Tjalle den Ouden — Certified Instructor

ChiRunning in Nederland - Natural Born Runners

Natural Born Runners verzorgt ChiRunning workshops en cursussen in heel Nederland.
Wil je leren hardlopen op basis van ontspanning en met de focus op een goede houding en efficiƫnte loopstijl dan helpen we je graag verder. Terugkomen na een blessure? Wij kunnen je leren om met de juiste hardlooptechniek de belasting van je spieren, pezen en gewrichten te verkleinen en zo blessures te voorkomen.


Ook na het afronden van een ChiRunning workshop of cursus begeleiden we je graag bij het verder ontwikkelen van je looptechniek. Zo kun je na het volgen van de ChiRunning Level 1 cursus kiezen voor een Level 2 cursus of doorstromen naar een van onze loopgroepen.

Twee keer per jaar organiseren we voor al onze ChiRunners een gratis terugkomdag waarop je je techniek verder kunt verbeteren.
 

Blessurevrij Hardlopen

Iedere hardloper krijgt er vroeg of laat mee te maken, blessures. Ik denk dat met de juiste hardlooptechniek iedereen blessurevrij kan hardlopen. Wanneer je met aandacht en ontspanning loopt kun je weer genieten van hardlopen in paats van jezelf af te breken. Met de ChiRunning hardlooptechniek leer je lopen op souplesse en efficiƫntie in plaats van kracht en wilskracht.


Op onze website vind je alle informatie over onze cursussen.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.
 
Ik zie je graag terug in de cursus!
Tjalle den Ouden

Natural Born Runners - ChiRunning Cursussen
 

Tjalle den Ouden

Amsterdam, Texel, op locatie in Nederland

Phone

+31202231940

Email

Send Email

Website

Visit Website

Home